Appartementen & Penthouses

Riant en comfortabel wonen op een toplocatie


De Vierakkerse Poort omvat 21 riante appartementen en 4 luxe penthouses. Alle typen zijn ruim bemeten en beschikken over een forse buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras, met als resultaat een optimale lichttoetreding naar de woonruimten. De indelingen zijn deels gespiegeld en verschillen van elkaar qua locatie van keuken, toilet en badkamer en aantal slaapkamers (2, 3 of meer). De livings en leefkeukens variëren qua oppervlakte van ca. 40 m2 tot ruim 128 m2. Enkele typen zijn voorzien van inklapbare glazen verandadelen, hebben een extra berging, bijkeuken en garderobekamer.

Het bovenste penthouse in de toren beschikt over twee woonlagen, met extra ruimte voor slaap-, hobby- of studieruimte. Het daaronder gelegen penthouse loopt vanaf de toren door naar het lager gelegen gebouw. Alle appartementen en penthouses hebben een berging, inpandige parkeerplaats en fietsenstalling in het souterrain.

BEKIJK DE PLATTEGRONDEN

Per type appartement of penthouse


Comfortabel
wonen

Alle appartementen en penthouses zijn ruimtelijk ingedeeld met veel oog voor detail. Door het gebruik van vloerverwarming als hoofdverwarming en de hoge isolatiewaardes kan de thermostaat op een constante temperatuur worden ingesteld. Het resultaat: een gezond en heerlijk binnenklimaat.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt binnen het ontwerp van de Vierakkerse Poort. Er zijn dan ook diverse duurzame technieken toegepast zoals een ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW). Tevens zijn er luchtwarmtepompen aanwezig in alle appartementen en penthouses en zijn de daken voorzien van zonnepanelen.

Samen met de hoge isolatiewaardes zorgt dat voor een forse besparing op uw energiekosten en minimale belasting van het milieu. Daarnaast is duurzaamheid belangrijk voor uw hypotheek. Sommige geldverstrekkers bieden een duurzaamheidskorting aan. Alleen met een energiezuinig huis komt u in aanmerking voor de laagste hypotheekrentes.

ZEKERHEID EN VERTROUWDE KWALITEIT!

SWK GARANTIE- EN WAARBORGREGELING

De betrokken aannemer is aangesloten bij SWK, het keurmerk voor de bouw in Nederland. Dit betekent dat de aannemer over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt en voldoet aan alle eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Daarnaast bent u als koper verzekerd tegen de grootste financiële risico’s.

Lees meer

Schrijf u in voor het plan
EN VRAAG DE BROCHURE AAN